U sklopu našeg MUMYOLAB centra nalazi se trgovina sa širokim izborom dodataka prehrani te mogućnost stručnog savjetovanja u vezi njihove uporabe. Danas postoji mnogo izvora preko kojih ljudi na žalost, dobijaju kontradiktorne i najčešće krive informacije o raznim dodacima prehrani. U prošlosti smo također svjedočili i mnogim, kako globalnim tako i lokalnim promotivnim kampanjama sa lažnim i netočnim tvrdnjama koje su ljude navodile da kupuju beskorisne, a često i po zdravlje štetne proizvode.

Naši stručnjaci kroz svoje golemo iskustvo i kontinuirano praćenje najnovijih znanstvenih istraživanja, nastoje pružiti najbolju informaciju svakom našem klijentu kako bi mu se na najoptimalniji naćin pomoglo u rješavanju njegovih problema. Takvo savjetovanje je strogo individualno i ne uključuje samo dodatke prehrani nego i potpunu promjenu životnog stila kroz kvalitetnije odluke o tome što ćemo svakodnevno unositi u naš organizam kao i na koji način ćemo vježbati.

Osim savjetovanja o uporabi dodataka prehrani općoj populaciji, pružamo konzultatske usluge i sportašima neovisnoj o razini njihovih postignuća. Kreiramo programe suplementacije jednako za početnike i rekrativce te profesionalne sportaše koji se natječuju na najvišoj razini.

Zakažite Vaš termin za savjetovanje putem e-maila ili telefonom.

www.mumyo.com

098 910 9993