DOSTAVA / POVRAT

DOSTAVA
Dostava unutar Hrvatske
Dostava se vrši putem GLS-a, DPD-a i Hrvatskom poštom na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske osim na pojedinim manjim otocima.
Naručeni artikli dostavljaju se u roku od 3-4 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije, u roku od 2 dana). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač iz dostavne službe ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest kako bi ga povratno kontaktirali i dogovorili dostavu u drugom terminu.


TROŠAK DOSTAVE
Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 40 EUR dodatno se zaračunava u iznosu od 4 EUR.


BESPLATNA DOSTAVA
Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti 40 EUR i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske.
Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske. Za otpremu u druge države molimo vas da nas kontaktirate.
Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja


Dostava izvan Hrvatske
Proizvode možete naručiti i ako živite izvan Hrvatske.
Proizvode šaljemo nakon primitka Vaše uplate, a rok dostave je okvirno 7 radnih dana. Rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini.
Naručitelj je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.
Za otpremu i više informacija molimo da nas kontaktirate


POVRAT ROBE
Uvjeti povrata robe
Ukoliko je kupac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan može uputiti prigovor Prodavatelju (Lab one j.d.o.o.) putem e-maila na: mumyolab@mumyo.com ili pismeno na adresu: Lab one j.d.o.o., Vile Velebita 36, 10 000 Zagreb.
Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima:
Isporuka robe koja nije naručena
Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
Prodavatelj će potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor sukladno Zakonu o zaštiti potrošača šaljemo Kupcu u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.
Prodavatelj (Lab one j.d.o.o.) prihvatit će u cijelosti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.
U slučaju opravdanog prigovora, Kupac ima pravo na raskid ugovora uz zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.
U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknadit kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.
Kupac nema pravo vratiti proizvode koji su otvoreni i korišteni a ispravni po svim gore navedenim stavkama. Sva roba koju prodajemo je ispravno skladištena u originalnoj ambalaži. Rok trajanja koji je označen na ambalaži vrijedi jedino ako se ispravno skladišti, kako je označeno na deklaraciji.